TOKAT / ERBAA - Erbaa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Erbaa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Erbaa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erbaa/TOKAT
Vizyon
Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların kendilerine olan güven duygularını artırmak, bilgiye ulaşıp, kullanabilme ve yeni bilgiler üretebilme, risk alabilen, iletişim kurabilen, öğrenmeyi öğrenmiş, 21. yüzylın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek mesleki bilgi ve beceriye sahip, takım ruhu taşıyan, bilişim teknolojisini kullanabilen, planlı ve programlı çalışabilen yüksek öğrenim kapılarnı açabilen sosyal ve kültürel yönden gelişmiş bireyler yetiştirmek ve işhayatına kazandırmak için varız.
Bilginin beceriye dönüştüğü adres.
Başarılar
2011/2012 Sportif başarılarımız : Görme Engelliler Futbol Takımı Türkiye şampiyonu Tekwando İl Birinciliği Kung-fu İl Birinciliği Masa Tenisi İl Üçüncülüğü Masa Tenisi İlçe Birinciliği Futbol Takımı İlçe İkinciliği
08:00- 17:00
Merkeze yürüme mesafesinde.
Yerleşim Yeri
İçlemiz, nüfusu 60.000 üzerinde, ulaşımı kolay, doğal kaynakları yüksek bir ilçedir.
İlçe merkezinde